.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Monday, February 14, 2011

Miserable Life

salam...
hye...
aku menulis lagi setelah sekian lama aku biarkan ruangan ini sepi untuk seketika..

fikiran aku bercelaru...
terasa hidup ini kosong
lebih banyak bermain dengan air mata dari tersenyum dan tertawa riang seperti dulu...
mungkin bebanan yang aku tanggung selama ini buatkan aku begini...

aku dah penat untuk berpura-pura yang aku ini bahagia...
mungkin pada luarannya aku nampak normal tapi dalam hati ini menangis hiba...

dan mungkin kerana itu,aku seringkali diserang migrain dan pastinya aku terpaksa telan pain killer untuk melegakan kesakitan itu...

aku cuba untuk membuka hati ini unuk insan lain tapi pintu hati ini seakan-akan tertutup untuk dia yang bergelar lelaki...
aku seringkali diasak dengan soalan-soalan tentang jodoh dan perkahwinan tapi apa yang mampu aku lakukan,aku tak mampu untuk menerima semua itu sekarang...

kadang-kadang aku inginkan diri ini hilang ingatan macam Ayu dalam kisah lagenda budak setan...biar aku lupa segala apa yang terjadi...pahit,manis suka,duka...aku inginkan begitu...
tapi itu semua diluar bidang kuasa aku

aku sangat tertekan menghadapi kehidupan yang sekarang,aku tak tahu ke mana arah tujuanku...
air mata adalah teman setia...hanya itu yang mampu aku lakukan sekarang

"CINTA SEJATI IBARAT HANTU...RAMAI YANG BERCERITA TENTANGNYA...HANYA SEGELINTIR YANG BERTEMU" -TIRAMISU

4 comments:

♥ eyka elisha ♥ said...

awk ok ke x ni?lme da sy xupdate psl awk tau T____T

.::aLiEsYa::. said...

ok tak ok ajgk r...kekadang rasa sgt tertekan..bila sibukkan diri akn terlupa tapi bl seorang diri n nak tidur mula lah terbayang kngn lalu...2 yg susah tu =(

atul said...

be strong!
u know what is the best!
ingatlah biasanya kabus tak berpanjangan...
setelah kabus berlalu pasti cerah kembali...(the zikr,kehidupan)

auNie said...

ouchh...lbey kurg je story kitew ni...emm...pe lg yg mmpu seowg gdis nk uat.. (-_-)...owg laen hanya mmpu mnilai dr luaran je...tp dlmn..dri sndri yg tanggung...if u r free view la my blog plak..http://riefqiealisyah.blogspot.com..owh ya!cm sme je kn nme blog itew..alisyah-aliesya..