.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Wednesday, December 8, 2010

L.O.V.E AWARD!!!

salam..
hye semua..
mata aku ni tak reti nak mengantuk lagi..
dan disebabkan tak bergam lagi mataku ini...

maka...
aku telah membuat sesuatu ...

APADIA?????

here it comes....

L.O.V.E AWARD
atau dalam erti kata lain..piala kasih sayang =)

sebelum tu..korang jawablah dulu soalan-soalan di bawah ye

1. Siapa orang yang korang paling sayang?

2. Kenapa korang sayang orang yang korang sayang tue?
(berbelit-belit betul ar ayat nie ..hehehe)

3.Berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan kepada orang yang korang sayang,tapi masih tak mampu lagi untuk dilafazkan.
(nie tak aci cilok yang sedia ada tau..saja nak mintak korang jadi kreatif kejap..hehehe..)

lepas tue,korang tag kat 15 orang blogger untuk sampaikan salam kasih sayang korang tue =)

Now,aku nak hadiahkan award nie kepada :
yang terakhir,kepada semua follower-followerku yang tersayang,korang boleh ambik award yang tak seberapa nie kalau korang sudi...=)
*p/s-nama-nama yang ditag nie adalah mereka yang selalu komen,kawan-kawanku dan juga yang dah join
kepada yang tak submit link lagi tue,jom submit sekarang sementara aku tengah tak start kelas lagi nie =)


SALAM KASIH SAYANG BUAT SEMUA 

7 comments:

Bulan said...

thanks kak!
ehee

Qaseh dalia adelia said...

thanx sis nnt dalia amek ye

.::aLiEsYa::. said...

Bulan and Qaseh: U'r welcome =)

Zetty Abdul Rashid said...

syg kak fairuz!

.::aLiEsYa::. said...

syg atie jugak =)

♥ eyka elisha ♥ said...

dtg nk amek award neyh.terharu meh cik aliesya bg award.ngeh3 ^__^
thnx a lot dear!
cyg kamu =D

Namie Amir said...

thanx fairuz!!