.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Thursday, March 24, 2011

Classes are officially END!!!

assalamualaikum...
hye semua...
apa khabar??

ok,arini aku menulis lagi...
ada rakan-rakan yang bertanya kenapa aku jarang update blog sekarang...
sorila ye, kepada sesiapa yang sudi mengunjungi blog ini,buat masa ini aku lebih suka main game...CITYVILLE...dah sampai level 51 dah...kepada sesiapa yang suka main game nie kat FB bolehlah add aku ye...hehehe
so,jaranglah nak menulis lagi bila dah start main game...

tapi arini,aku menulis lagi...
kenapa ya???
ok,arini secara rasminnya,berakhir sesi pergi ke kelas...selama 2 tahun di matrikulasi UIAM dan 4 tahun di kampus Gombak,aku telah melaui suatu kehidupan yang cukup bermakna...

menghadiri kelas yang kadang-kadang rasa sangat malas nak gi...
suatu memori yang pasti takkan luput dalam ingatan...
kehidupan sebagai seorang pelajar yang kadang kala ada senang dan susahnya..pahit ranjau yang terpaksa dihadapi untuk menggenggam segulung ijazah...

kalau korang nak tau,masa aku kat matrik dulu,selalu jugaklah aku ponteng kelas tapi takdelah sampai kena 'barred" and bila masuk main kampus pun sama jugak...tambah2 bila kelas yang start kui 8.30pagi...tue lah yang paling malas aku nak pi...sampai kadang-kadang aku minta member tolong signkan attendance aku...heheehe...
tapi tue masa 1st and 2nd year...masa 3rd year dah baik sikit...mungkin dah sedar kot pentingnya pergi kelas and bila dah masuk 4th year..purata aku ponteng kelas untuk setiap subjek,hanya 2x je...tak lebih dari tue..bila dah terdesak sangat2 baru aku ponteng...

thanx to all my dearest friends especially UMI,ATUL,SAED and CHIETAH for being great buddies ever...
kadang-kadang ada yang terasa hati,terguris rasa tapi semua itu adat dalam persahabatan..kami bersahabat bukan memandang pada harta,bukan memandang pada kebijakan atau mengharapkan sesuatu...kami bina persahabatan ini atas nilai kasih sayang,UKHUWAH FILLAH...

buat sahabat-sahabatku,
andainya diri ini pernah melukakan hati kalian secara terang mahupun tidak,segunung kemaafan aku pohonkan...adat dalam persahabatan kekadang ada yang terluka dan kekadang ada yang cepat terhiris..
From the bottom of my heart, " LOVE ALL OF U =) "
together always...
all the best for final exam and FYP



Sahabat Sejati - UNIC

Ku biar kalam berbicara
Menghurai maksudnya di jiwa
Agar mudah ku mengerti
Segala yang terjadi
Sudah suratan Ilahi

Ku biarkan pena menulis
Meluahkan hasrat di hati
Moga terubat segala
Keresahan di jiwa
Tak pernah ku ingini

Aku telah pun sedaya
Tak melukai hatimu
Mungkin sudah suratan hidupku
Kasih yang lama terjalin
Berderai bagaikan kaca
Oh teman, maafkanlah diriku

C/O :
Oh Tuhan
Tunjukkan ku jalan
Untuk menempuhi dugaan ini
Teman, maafkan jika ku melukaimu
Moga ikatan ukhwah yang dibina
Ke akhirnya

Aku tidak kan berdaya
Menahan hibanya rasa
Kau pergi meninggalkan diriku
Redhalah apa terjadi
Usahlah kau kesali
Mungkin ada rahmat yang tersembunyi




2 comments:

Anonymous said...

Ketika mula bertemu
Terasa bagai telah lama bersua
Kau sambut hulur tanganku
Bertegur sapa penuh mesra
Masa terus berlalu
Dan kita tetap seiringan berjalan
Menempuh onak liku
Lalui semua suka dan duka bersama
Biarlah apapun rahsia
Dan kelemahanmu tetap engkau temanku
Riangnya saat kita ketawa
Asyik senda dan bercerita
Walau sesekali pandangan kita berbeza
Andainya tetap serupa
Adakalanya kita juga saling terluka
Namun di akhirnya kita tetap bersama
Dan kini dipisahkan dua benua
Saling mengejar cita
Tak pernah kulupakan
Detik yang indah bersamamu teman
----------------------------------
trima ksh n maaf atas semuanya.. frens forever=)

Cik Dya said...

saya tag kamu untuk join GA chocolate saya.Jom join ramai2.Hadiah sangat menarikk :)