.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Saturday, January 8, 2011

A Day Before ^_^

salam..
hye semua...
wah...arini mataku tak reti nak pejam lagi..
dah dua malam berturut-turut macam nie...
sedangkaan kui 7pagi nie, Saed yang cun mau ajak gi joging...
takut nanti tak sempat turun dari kayangan plak...hehehe

hurm...
ada yang bertanyakan keadaan aku macam mana setelah sanggup mengorbankan cinta yang dah terlalu lama...
aku masih lagi seperti biasa tapi rutin dan perjalanan jiwa taklah seperti biasa kan...
tapi apa-apa pun..still kena move on...
takkanlah aku nak menangis je 24/7... 
alamatnya jadi kassim selamatlah aku nie...
eh...eh...silap..jadi combi ar.... 

walaupun ada yang still mengharap semoga ada jodoh antara kami berdua 
tapi semuanya atas ketentuan Allah...
aku dah malas nak fikirkan pasal cinta ke,tunang ke,kahwin ke 
atau yang sewaktu dengannya...

and tadi ibu ada call aku...and she said,
"bilalah agaknya along nak kahwin,umur dah 25"
aku : "oit, 5  belakang tue takde..I'm always 20 ok...and tunggulah 6@ 7 tahun lagi kot baru nak fikir pasal kahwin"
ibu : "umur tue just angka jela...isk..mana boleh macam tue..tak bek kata macam tue.."
aku : " macam ni lah ibu,kalau ada sapa2 yang bertanya,yang dah merisik atau bakal nak merisik,cakap je,Along tak mau...Along nak tumpukan pada cita-cita Along dulu and Along takkan kahwin dengan orang yang Along tak kenal. Understand??"
ibu: "yelah...yelah"



So,kesimpulannya di sini, 
bila setiap kali tibanya hari lahir,
maka,akan dengarlah pertanyaan yang sama setiap tahun 
dan aku masih lagi dengan prinsip aku,
aku tak akan berikan hati aku pada insan lain 
seandainya aku masih lagi tak dapat melupakan dirinya...
aku tak maulah seksa anak orang...
kesian kat dia..nanti dia sayang aku tapi aku plak yang tak dapat nak sayang dia...
tak baik kan????

Then, tadi masa aku tengah siapkan kerja-kerjaku sambil dengar lagu...
maka tiba-tiba terplay lagu "Cintamu mekar di hati"
and I messaged him, "sedang mendengar Cintamu Mekar di Hati" 
and he replied
"kau mekar di hatiku"
huhuhuhuhuhuhuhuhuhu



1 comment:

aman said...

ketika kau perlu kan aku sentiasa aku ada disisimu,,,,,,,diketikaku rindu padamu terasa semakin dalam,,,,,,,,,sayang