.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Monday, December 6, 2010

Time to Spread The Word

Salam
hye semua..
Thanx to Churp Churp coz bagi idea untuk update blog untuk hari ini
Yup..Time to spread the word =)
Jom kita meriahkan!!!!!!!

Pretty awesome promo from #CelcomExec for the Celcom BB Bold 9780 and BB Torch 9800!
Aku memang berkenan ngan hs canggih-canggih nie,nak beli sekarang nie tak mampu lagi sebab aku masih seorang student but soon,InsyaAllah =)
(kalau mintak nie dari Mr K for hadiah sem nie aci tak..hehehe)

Korang nak gi bercuti tak??
pada yang baru berkahwin tue,nie lah masa yang terbaik untuk berhoney moon..

New Zealand here I come! Awesome adventure awaits! Book your tickets now starting from RM199! #AANZ
Murah je kan???apalagi..check at that info too...amazing ..superb =)

Ini pula khas untuk peminat-peminat Korean band =)
Catch the Beast, 4minute and G.Na at the #DiGikpop! Grab the pre-sale tickets at 1U, New Wing!

ok,arini aku sangat happy..Alhamdulillah..thanx Allah for what I've achieved =)

esok,mau keluar jalan-jalan dengan atin..ayah and ibu dah bagi green light tadi....

CONGRATZ TO ALL =)

3 comments:

'atiqah said...

Salam. In my opinion, BB tak best lah fairuz. Kalo nak pakai, bl iphone trs. berbaloi-baloi! =) tapi kalo pakai ipod pun ok, utk yg tak suka ytouch screen, like me =) tp tu la, bl keje nnt kot br nak pakai =)

p/s: ei, dpt DL eh? congratz! =)

.::aLiEsYa::. said...

w'salam..tu baru angan2 je tikah..tak boleh pakai lagi smart phone nie..kena kerja dulu baru ar bleh pakai =)

thanx =)

call me waniey said...

akk..heee.xpe..asalkan akk daa tgk contest tuu.wani tkot akk xdpt je..heee..agak2 akk akan cakap WOW tau..heee.gurau je