.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Wednesday, October 27, 2010

L.E.G.A

salam...
hye semua...
aku menulis lagi...
hari ini aku menulis disaat aku rasa sangat lega...
Alhamdulillah, Allah telah permudahkan segalanya...

Akhirnya FYP presentation yang aku dok debar-debar and cuak telah berakhir..
Walaupun ade flaws kat sana sini yg telah aku buat but everything was run  smoothly...
and yang bestnyer, sempat lagi aku muntah sebelum presentation(takut punya pasal)...
uiks..dahsyat betul...xpernah2 aku secuak ini sebelum nie..yela..sebelum nie bila presentation aku boleh dikatakan relax je..
tapi kali nie aku sangat dalam keadaan cuaking yang teramat... 
sampaikan aku xsempat pun breakfast pape and hanya minum seteguk air masak sahaja..
Tapi doa dan restu serta kata-kata semangat yang ayah ibu,angah, Mr K and teman-teman berikan menjadikan ia sebagai suatu pembakar semangat untuk aku...

dan semasa presentation tadi, aku rasa aku cakap sangatlah laju sampaikan nak bernafas pun xsempat...nak kejar masa punya pasal but Alhamdulillah examiner faham apa yang aku dan temanku,Umi perkatakan...
sebenarnya tadi ade rasa geram gak ms presentation kitorang coz ade orang yg xsepatutnya pun "interframe" gak ms presentation kami....satu je perkataan yang keluar dari mulut aku 'GEDIK'

tapi xpe ar...dah dia nak menempek kat situ nak wat gena kan..but luckily,we got examiner yg tak banyak songeh..memang session Q&A tadi aku tak stress lagsung..dalam suasana yg cukup fun...so, buatkan kami tak menggelabah sangat...siap boleh gelak-gelak lagi...xsestress sesi soal jawab student sebelm kami..kalau aku kat tempat budak tue..mau aku akan terdiam terus dengan soalan yg aku tak faham apa yg dia nak tanya sebenarnya..

And now, time untuk aku concentrate for final exam yg just around the corner and gap yg sangat tak patut..bayangkan..lima subjek sekaligus in a week..packkan..tapi still kena handle jugak and it is compulsory for me to do my very best...bukan hanya sekadar melepaskan batuk di tangga...

Allah pasti akan memudahkan dan membantu kita kalau diri kita sendiri nak lakukannya...apa-apa pun bergantung pada diri kita...tiada istilah gagal jika kita cuba lakukan yang terbaik...
GOOD LUCK especially untuk Umi, Chietah, Saed, Atul, Naz, Anis,Ety, Che and teman-teman seperjuangan yang lain...semoga kita semua dapat menghadapi perperiksaan yang akan tiba nie dengan jiwa yg tenang dan semoga apa yang kita pelajari nie..dapat kita tumpahkan sebaik-baiknya di kertas peperiksaan..AMIN

"Rabbi Yassir wala tu-‘assir. Rabbi tham-mim bil khayr. Rabbi zidni ‘ilman war-zuqni fahman.”

“O my Lord, make things easier for me, do not make things difficult for me. O My Lord, let my affairs end with goodness. O my Lord, increase my knowledge and grant me understanding.” 


3 comments:

PA Saed said...

gudluck jugak utk akk............

atul said...

jom belajar bersungguh-sungguh! =)

hiro said...

smoga mju jye.