.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Saturday, November 13, 2010

~Aku Menulis Bukan Kerna Nama~

salam..
hye semua
now, I'm at home..

tapi boring ar..
that's why I prefer to attend classes rather than do nothing at home...
10days of holidays(rasa mcm sangat lama)

tambah2 plak atin tak balik lagi..so,geng untuk bergosip and berjalan2 ukuq jalan takde..
atin.......baliklah cepat..........

ok..berbalik pada tajuk entri nie...
yup,aku menulis bukan kerna nama...
aku menulis hanya untuk berkongsi cerita..
aku tak menulis tentang minatku..
but I wrote about my life...
about what's going on...
mostly like online diary...

ada yg bertanya untuk apa????
my answers are :
supaya orang tak buat silap mcm mana aku dah buat
supaya people outside there can give their opinion on how I should settle down some of the problems..
I'm not always right ...
so,buah fikiran korang amat diperlukan...

aku bukan ingin menjadi blogger yg termasyhur sebabnya aku 
 tak mampu untuk menulis cerita sehebat blogger2 ternama..
aku hanya mengarang cerita...
cerita realiti...
cerita suka dan duka...
yang tak mampu aku luahkan ketika berbicara...
tapi hanya mampu ditafsirkan dengan bait kata-kata...

aku bukanlah seorang pujangga...
yang bisa m'alunkan kata-kata yang indah...
aku hanya manusia biasa..yang menulis secara suka-suka...

but i'm happy with my life now..
even though, I do not have lots of friends..
not lots of people read my entries but I'm happy when there are some of u told me that U like to read my entry..
thanx,dear =)

dunia aku tak seperti insan-insan lain..yang mampu buat keputusan dan pilihan sendiri..
aku nak mcm tue but sometimes I can't...
sebab tue aku sekarang sangat suka memberontak sebab aku tak dapat hak yg sepatutnya aku dapat..
but semua tue aku serahkan pada ALLAH...HE knows best =)

but what should I do now???
habiskan study aku yang hanya tinggal satu sem je lagi...
apply for job and at the same time aku kn apply untuk sambung study
(coz aku nak jd telecommunication engineer)
and aku inginkan kisah cinta aku jadi realiti dan...
semoga aku dapat bukukan kisah cinta ini =)




~Aku menulis bukan kerna nama
Kerna sifat kasih
Pada sesama insan
Dan menyatakan kasih sayangmu
Kita sama semuanya sama
Apa yang ada hanyalah kehidupan~

-dari petikan lagu "Bukan Kerana Nama"-

1 comment:

thestressout said...

di setiap ape yang kita lakukan pasti ALLAH maha mengetahui, mungkin ape yang berlaku selama ini dugaan DARInye untuk melihat ummatnye bersabar menghadapi ujian, NSF semoga sentiasa sucses