.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Wednesday, November 10, 2010

Jatuh Cinta Lagi!!!

salam..
kabare???
harap2nyer waras la ye...

aaaaaaaaaaaa......
saya telah jatuh cinta....
"jatuh cinta lagi...lagi-lagi kujatuh cinta...
harus bagaimana kuingin melupakannya"

uiks....dengan saper tue...???????
memang aku tengah angau sekarang nie..memang giler cool mamat tue...
aaaaaaaaaa...nak hubby mcm tue...sempoinyer dia(ok2...mode 'gelenyar' sudah datang)
-hensem kan????-



nie sume gara-gara tengok citer "Mischievious Kiss"...huhuhuhu
memang best ar mamat tue..relax je...nie yg wat rasa tetiba nak kahwin awal nie...(hahahhahaha...apela fairuz nie)
citer dia besa2 je...tapi sweet and mencuit hati....
inilah dinamakan jodoh...yang bijak tak semestinya bertemu dengan yg bijak...kadangkala yang bijak pasti akan jatuh hati pada yg kurang bijak...ini memang realiti kehidupan...

tak bermakna yang kurang menyerlah...tak mampu nak dapat jodoh yg lebih baik dari dia...semua nie percaturan ALLAH...kita memang perlu berusaha tapi semuanya tetap dalam percaturan ALLAH...kita sebagai manusia hanya dapat merancang sahaja..

Esok,aku dah nak balik alor setar..nak tinjau kawasan...
mcm manalah rupanya Alor Setar kesayanganku...
kalau aku punya masa...nak je aku bantu mangsa-mangsa banjir kat kedah nie...
cuma aku tak tau kat mana dan di mana aku nak start...

dan pastinya bila balik Kedah nie...I've to settle down with my parents about my love life...huhuhu...(takutnyer)
takut nanti jawapannya still sama "REJECTED"....korang doakan aku tau...
aku hanya boleh jatuh cinta ngan public figure atau hero-hero drama je..
but when comes to real man...aku tak boleh...nanti aku tetap akan compare...melainkan yg datang tue memang boleh faham sangat jiwa aku yg selalu kacau nie bak kata angah...

and yesterday our monthlyversary, 6 tahun 6 bulan...
lagi lama dari novel Hlovate "5tahun 5bulan"....
And to him that always suka gaduh with me .....

  • Thank you for being by my side whenever I feel down (nie bukan dok sebelah2...metafora je lebih...)
  • Thanx for listening to all the blabbering

  • Terima kasih sebab selalu kena tahan saya menjerit kat tepon bila saya rasa tension nak jawab exam
  • Terima kasih sebab tak marahkan saya coz putuskan rantai tangan yang comel tue..(tapi nanti belikan lain ye...hehehehe)
  • Thanx coz selalu bersabar dengan kedegilan saya yang takde sape dapat nak tangani
  • Thanx sebab tidur awal pada mlm tue and kejutkan saya subuh pastue baru nak cakap "sorry la cik Fairuz,tertido awal...tapi tak pernah lupa pun...selalu ingat "
  • Last but not least,tolong jangan doakan saya tak berjaya capai target yg sepatutnya saya nak dapat sem nie sbb takut duit awak kena kuar belikan hadiah seperti yg dijanjikan...(saya dah berusaha habis-habisan dah sem ni tau x??????)


ok...masa untuk mandi and kemas2 bilik dan bersiap2 untuk pulang esok...
tak sabar2 nak jumpa ayahku yang sentiasa hensem,ibu yg sentiasa muda,fawwaz yg babam and atin yg semakin melecun
to my brothers, angah the sempoi and faiz the macho,jgn jeles ye...along balik lue...nanti berjumpa di rumah ye...pas raya haji kita wat barbeque lagi...hehehe

Angah the sempoi,aku copy research ang ye...


"Jika benar kamu sayangkan dia..maka lepaskannya..jika dia kembali padamu..maka dia adalah milikmu..jika tidak..dia bukan milikmu.."








4 comments:

Namie Amir said...

happy anniversary...kami mendoakan yg terbaik utk hampa (^_^)

.::aLiEsYa::. said...

thanx,namie =)

aman said...
This comment has been removed by the author.
aman said...

mekasehhhhhh tapi dah tinggal kenangan