.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Wednesday, November 24, 2010

H.I.L.A.N.G

salam..
aku tengah risau sekarang...
Mr K hilang,tak dapat dikesan..
call dah sampai beratus-ratus kali tapi tak angkat...
sms pun dah tak terkira aku hantar tapi takdak satu balasan pun...
mana dia pegi nie..

and tadi aku baru pas cakap ngan cik awin,adik dia and she informed me that his mom call pun dia tak angkat gak...
pelik..risau weyhhhhhhhhh
mana dia pegi nie...
semua orang dah risau nie..

tapi memang dia pelik arini...
memanglah aku tengah mogok ngan dia,dia call masa lunch tadi pun aku mcm nak layan tak layan..
dah rasa menyesal nie...takut ada benda dia nak gtau tapi sebab response aku yang just jawab sepatah-sepatah and aku terus off call...

then selepas beberapa minit,aku antar msg

To : I Hate U
Marah

lebih kurang beberapa saat

From : I Hate U
Maaf

then aku pun balas...

To : I Hate U
Tiada maaf bagimu

selepas beberapa ketika...

From : I Hate U
Terima kasih

...aku pun pelik dia just balas mcm tue...selalunya dia kan pujuk aku balik selepas tue...tapi terus senyap..and memandangkan aku ada course sampai kui 5ptg,aku langsung tak contact or sms dia and dia pun sama,sebelum tamat kelas,aku ada send 1 sms kat dia tapi takde jawapan..and I've been calling him non-stop but there is no reply at all...even kalau dia tido pun dia still akan call jugak or sms me once he wake up dan dia bukan jenis yg tido straight,still akan terjaga jugak walaupun kejap-kejap...huhuhuuhhu
WHERE ARE U ,DEAR???
owh,janganlah buat aku risau mcm nie..nanti tak pasal2 ada yg jadi lain plak nie..and if he still not answer my call until I finish my course at 5p.m today(coz rite now ,24/11/2010 12.33 a.m),I will lodge a police report and find him where he is actually...
Mr K,semua orang dah risau nie,mak awak dah pelik and risau  kenapa awak tak jawab-jawab call,adik awak dah tak sedap hati and saya...saya dah tak tahu nak cakap macam mana dah but I hope everything is fine..

and for the time being,I can't do all the visits to your blog sampai aku dah jumpa Mr K...sorry ye
Ya Allah,semoga tak ada yang buruk berlaku ke atas dirinya.Amin


1 comment:

-ini diary saye- said...

sabar ye kak... hmmm doakan yang terbaik aminn..