.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Sunday, November 28, 2010

"KENAPA DIRI AKU BERTUAH?"(Special giveaway)

Salam..
hye semua..
Arini aku bermurah hati nak create satu special giveaway untuk korang...
Tiba-tiba plak rasa generous arini(hehehehe...)
Ok..senang je syarat-syaratnye..

1.Be my follower
2.Korang copy and paste and letak kat entri korang ye,then,kalau nak letak kat sidebar amatlah digalakkan =)


3.Buat satu entri yang bertajuk
"KENAPA DIRI AKU BERTUAH?"
...dalam entri tue korang gitau ar skali hadiah ape yang korang nak...hadiah yang korang rasa aku mampu as a student and menarik =)
4.Yang penting,korang kena inform aku plus the  link for the entry
5.Pastu korang tag kat 3 orang je =)
6.Pemenang akan ditentukan bila aku and Mr K baca entri korang..satu perkataan je kuar dari mulut aku and Mr. K  "WOW" and the entry should be creative enough,dear =)
7.Tarikh tutup adalah pada 31st December 2010 and winner will be announced on the 9th January 2011 =)

dan untuk permulaan nie,aku nak tag kat 3 orang yang close di hati aku =)

ALL THE BEST,DEAR ^_^
p/s:terlupa plak..jangan lupa gitau skali korang follower yang ke berapa masa submit entry tue tau =)

28 comments:

Miza Yusof said...

menarik. nak joinnn. nak cari idea dulu. nanti miza siapkan entry dan submit link :)

Myra Jay said...

Nak join jugak.. Jap nk pikir adiah yg dabomm..hehee

Eyka said...

eyka join sekali boleh??hehe:)

http://myhurtbubu.blogspot.com/2010/11/kenapa-diri-aku-bertuah.html

Qaseh dalia adelia said...

http://qasehdaliaadelia.blogspot.com/2010/11/kenapa-diri-aku-bertuah.html

sis qaseh join gak..
follower ke 60 jenguk n komen ye sis...

De'din said...

wow..
ada contest..
tpi skrng dedin suk sikit..
kalo ada masa dedin join

Wana De'Amor said...

oh suka~ nk polow la~

aNa d'sKoDenG said...

nak join gak ler..tp kena cari idea dulu ni..kan bukan WOW ..tp e'ellehhh...hahahhaha

rieyana ynn said...

yana nak juin juga...ahakss....;D http://rieyanaynn.blogspot.com/2010/11/kenapa-diri-aku-bertuah.html

anamizu said...

wahh ade contest la..hihi
tp idea kene wow la ek??
nti ana submit link tau ^^

♥ eyka elisha ♥ said...

sy join ye..tp xpasan lak followers awk ke bpe..hehe
usha cni tau ^__^
http://airashiieyka.blogspot.com/2010/11/kenapa-diri-aku-bertuah.html
thnx dear =D

Namie Amir said...

http://namieamir.blogspot.com/2010/12/kenapa-diri-aku-bertuah.htm

done babe!

efa1702 said...

http://funky1702.blogspot.com/2010/12/kenapa-diriku-begitu-bertuah.html
im join dis cntest...ad mse jnguk yer..
cntests y cgt mnarik...

Zetty Abdul Rashid said...

kak fairuz cyg!! atie da join contest kak fairuz.ni link die.hehe.;)

http://zettyabdulrashid.blogspot.com/2010/12/kenapa-diri-aku-bertuah.html

diana sofian said...

wah..menarik ni! hmmm..ape eh nak mintak kat akak ni?hehe. nanti saya bwd ye 1 entry pasal contest ni =)

Fxysche Nas said...

nak join contest ne!!!
hihi...
tp bagi siap entry dlu..
;">

xoxo

HE and SHE said...

Hello! :) Clicked on your Digi advertisment! :)

krole said...

salam~krole dah join hehehe~

http://www.krolezone.com/2010/12/kenapa-diri-aku-bertuahspecial-giveaway.html

call me waniey said...

akak,,,wani daa join.... ni link wani...

http://purplegurls.blogspot.com

akk tengok laa ek..wani follower yg ke 120....

Nur Ardilla Najwa said...

assalamualaikum.

Ardilla dah join. Jemput la singgah d blog ya. =)

http://janntul-ardilla.blogspot.com/2010/12/kenapa-diri-aku-bertuah.html

Cherrie Pie Sweety said...

Yang, kita dah join juga.. harapnya bertuah :)

http://dreamyblurry.blogspot.com/2010/12/kenapa-diri-aku-bertuah.html

saya folower number 133

diana sofian said...

weee~

sudah siap entry! hehehe.. sila lah lawat sye ea?

http://panggilakudiana.blogspot.com/2010/12/kenapa-diri-aku-bertuah.html

SizZLing SuZai said...

salam..
LOL ni kak fairus kn..
xtau pon de blog juge yer..4 sure i follow u meh~
contest ni mmg best insyAaLLAH AKN DI JOIN!! ^^

waniey said...

akk,,wni join,,,follower yg ke 120..

http://purplegurls.blogspot.com/2010/12/ga-kenapa-diri-aku-bertuah.html

Huda said...

salam,

dah join :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/12/kenapa-diri-aku-bertuah.html

tq.

tiefazatie said...

salam sis..ifa join yaa!

id follower: 101.tiefazatie
link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/kenapa-diri-aku-bertuah.html

sori last minute!moga ifa bertuah!hihi

Nana said...

huwa..baru perasan...last malam tadi ek?sebenarnya malam tadi dah wat dalam draf...xperasan tarikh tutup semalam...

xpela try je anta klw disqualified pon xkisah
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/kenapa-diri-aku-bertuah.html

Nur Ardilla Najwa said...

menempek lagi di sini.. selalu stalk je... haha...good luck kepada semua yg join. huhu... tak sabo nk tahu pemenangnyer...hihihi

Nur Ardilla Najwa said...

yeaaaa.. esok nak umumkan dah pemenangnyerrr...hahaha