.::TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA::.

THANX FOR VISITING AND FOLLOWING.JANGAN LUPA TINGGALKAN JEJAK DI EXCHANGE LINK ^_^
L.O.V.E. AWARD PADA YANG SUDI MENJADI FOLLOWER DI PAGE AWARD.SALAM KASIH SAYANG =)

Thursday, July 22, 2010

~Discussion~

salam semua...
how are u???
hope doing well..
hurmm...hari nie aku nk update pasal perbincangan kami tentang aktiviti hujung minggu nie ye...

sebelum tue,sape kami tue..
hehe..tentulah aku,Umi,Ijan,Pika,Chietah,Atul,Saed,Yati,Tim n Wa...

-kami yg sedang berbincang-

mcm2 gelagat n pendapat ade..
yela..sbnrnya kami plan nk wat aktiviti ni ms kat 3rd year lagi..tapi xserius..
so..memandangkan nie adalah final year kami,maka kami pun sebulat suara untuk pergi pada hari ahad nie...lokasi dirahsiakan lu..takut nnt paparazzi dtg(hehe..budget mcm top star plak..haha)..

-seriusnyer..hehe-

cepat je kan masa berlalu..rasa mcm baru je masuk main camp n kn attend taaruf program(COMPULSORY..kot..hehe)..ye ar..siap pakai baju batik siang malam sampai berbau baju tue..kalau sehari len citer ar..ni seminggu kot..bayangkanla ye betapa busuknyer baju itu..hehe
tapi semua tue da jadi kenangan manis untuk kami semua..
sebelum kami semua pecah pale ngan final year projek masing2..jadi kami memilih untuk ENJOY pada hujung minggu nie..yeayyy...!!!!
-yati,umi,ijan-

-umi,chietah,tim,saed-

-ijan,saed n umi-




berikut adalah perkara yg dibincangkan..(skema betul ayat..hahaha ^_^)..credit to Atul coz jadi secretary..hehe..and ketua chef adalah Wa..ceti plak Umi ye..pada yg belum bayar tue..sila bayar kat Umi ye..sblm dia datang bawak payung ke bilik korang..hehehe..yg nk pegi nie kira2 15 org..hoho


bbq,mandi-manda,picnic
----------------------

25/7/2010 ahad 7.30am
parking hafsa/asma
15 x rm10 =150 + 10 = rm160

driver-atul,ijan,shitah
------

bbq set-shitah
bekas ayam-shitah
arang-shitah
cawan/pinggan/sudu plastik-beli
plastik sampah-salwa
tikar-ijan cari
pengepit-shitah
blender-
suratkhabar-atul
ais beli on the way
fire starter-nasibah
lighter-salwa
jajan-sorang bwk satu
tepung lada-daus

bfast-roti,kaya,kek batik

barang2
-------

1) ayam 4 ekor = rm15 x 4 = 60
2) sosej
3) butter
4) kubis cina,kubis purple
5) carrot
6) may
7) sos
8) cili kering,bawang,serai,minyak,halia
9) kordial
10) air masak

-pika,aku,saed-
~PUNCTuAL YE...7.30 a.m~
p/s:saed..tlg bangun awal k/??hehehe


4 comments:

hambaAllah said...

yea! yea! buleh g picnic..! sumer orang.. bangun awak keyh..kekeke

thestressout said...

mane aci ngan org x penah pun nk plan g picnic or holiday yer tp geng2 dia siap wat paper work lg tuk g picnic yer xmau kawan ar cm ni...aaaaarrrrrrrgggggghhhhhhhhhh ^_^

Anonymous said...

saed...dgr tu kak fairuz da pesan da tu...
JGN LAMBAT!!! hahahaha..nape semua org risaukan saed *wondering~~~

.::aLiEsYa::. said...

hehe..cuba korang bayagkan bila saed baru nk bgn masa nk g???so,kn pesan awai2..hehe..lgpun sume org kan suka usik saed yg comey gitu..hehehe..sori ye saed